14/7/15

Πλάκωσαν και οι Αλβανοί Ναζί

Θέλουν συγγνώμη για τους Τσάμηδες

Έπιασαν το νόημα της απαίτησης της Μέρκελ να ζητήσει ο Βούτσιτς συγγνώμη από τους μουσουλμάνους, που δεν έχουν ζητήσει ποτέ συγνώμη για τις εκτελέσεις των Σέρβων αμάχων, και ως τέως συνεργάτες των ss, οι απόγονοι της 1ης αλβανικής ορεινής ταξιαρχίας της Waffen- SS Skanderbeg, απαιτούν από την Ελλάδα ,στο πνεύμα του ευρωναζιστικού πολιτισμού , να ζητήσει συγνώμη από τους συνεργάτες των αρχών κατοχής, που δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη για τα εγκλήματα τους σε βάρος των Ελλήνων.

  Το αλβανικό Κόμμα Δικαιοσύνης, Ενσωμάτωσης και Ενότητας, (PDIU) που είναι πλέον κυβερνητικό εταίρος ζήτησε με ανακοίνωση του ,σχετικά με την επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στα Τίρανα, η κυβέρνηση της Ελλάδας να ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν «εναντίον του λαού των Τσάμηδων» , (Cham).

«Η υπόθεση των Τσάμηδων (Cham) απαιτεί μια αξιοπρεπή λύση και αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Αλβανίας και της Ελλάδας. Η Ελλάδα προέρχεται από μια μάχη στο Eurogroup, που την ονόμασαν μάχη για την αξιοπρέπεια και τη δικαιοσύνη. Με βάση αυτό το πνεύμα, η Αλβανική κυβέρνηση πρέπει να απαιτήσει δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια για τους 300.000 πολίτες, τα δικαιώματα στην ιδιοκτησία τους και τα μειονοτικά δικαιώματα των Τσάμηδων . Αυτό θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια συγγνώμη που κάθε μεγάλη χώρα έχει ζητήσει για τις αδικίες που διέπραξε », επισημαίνει η δήλωση του PDIU.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...